Pettymyksiä

Posted on

Huomasin juuri viime viikonloppuna, että minut haluttaisiin haastatteluun. Hieman pari päivää lähetystä ajasta vastasin milloin olisi mahdollista päästä työhaastatteluun. Odotin jännittämistä, mutta turhaa mitään vastausta ei tullut. Olin lähettänyt ekalla viikkolla tyttömänä parisen työhakemuksia. Noh ei ole kuulunut yhtään mitään. Isoin pettymys oli DHL firma. Nyt pettymyksien listaan tuli Vantaan Posti.
Myös piti hakea sinne yhteen paikkaan Te-toimiston antamaan sivustoon ja edes sieltäkään ei ole tullut yhtään mitään vastausta. Juuri noihin haluisin päästä töihin ja miksi juuri niihin en pääse töihin mihin tahtoisi päästä.
Nyt täytyy ottaa kai selvää tai tehdä vain uusia löytö paikkoja ja hakuja. Jos löytäisi jotenkin hauskalla tavalla jostakin työpaikan.

Työhakun lomissa olen joutunut myös tekemään tai juosta Kela paperien perässä. Pistää heihin hieman nopeutta, koska kohta pian, jo vaihtuu kuukausi.
Nyt tulee selvittää myös tapaturmasta saaneesta yllätys laskusta. Kun Tapiola vakuutus piti maksaa ne, jotka olivat hankittu ennen kuin päätös päätettiin hylätä. Ei kivoja laskuja maksaa jälkeen päin, kun on sanottu ettei ei ole ongelma.

Ainoa positiivisuus on tapahtunut, että linnun poikasia on syntynyt. Seeprapeippoja. Pieni huolen aihe on se, että pystyykö emo ja uros kasvattamaan niitä, että pelkkä hautumalla ei onnistu kasvattamaan poikasia.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

54 − = 49