Kompromisseja

Posted on

Kun olen saanut lähetyksi kaikkiin paikkoihin melkein niin sai jännällä odottaa mitä tulee. Yhteen paikkaan ei vastattu, vaikka soitin. Juuri sinne olisin halunnut mennä kaikkein eniten. Viimeisiin paikkoihin niin sinne taas täytyi rekistyröityä sisään tiedostoon. Siinä kohtaan heti meni bum tästä ei tule mitään. Tietenkin yritin, mutta sitten alkoi pänniä mikään salasanat ja muut ei oikein onnannut. Yritän pitää simppelinä rekisteröitymis pisteisiin. Mutta nähtävästi jokaiseen eri sivustoihin tarvitaan omat vepelit, että ei saisi käyttää samaa jokaisessa, että muistaa. Yleensä rekistöröidyn samalla nimellä ja salasanalla et olisi helpompi muistaa näissä työpaikka hakusissa ja vapaa-ajan rekistöröitymiseen omat sydeemit. Kun joissakin pitää olla pidempi ja muita ekstroja lisäyksiä niin se pinnustaa. Eikä tahdo tehdä miljoonia eri variaatioita jokaiseen paikkaan niin että todella tarvitsee kirjoittaa ne ylös paperille.

Kahdesta paikasta tuli vastaus, että työhaastatteluita odottaa. Toisessa ei ole tietoo milloin ja toinen oli elokuussa. Tietenkin olin iloinen asiasta, mutta samalla sai hieman fundeeraamaan, kun jos saan tuon niin silloin menee hieman asiat noin ja näin uusiksi. Toinen olisi hiljaa työllistymän elämisen alkua..toivoisin niin.

Kun olin saanut aikaiseksi lähetetyksi niin täytyy työkkäriin lähettää siitä tieto. Noh nyt aika on mennyt umpeen. Yritin soittaa, mutta odotteluun menee ja siitä vielä täytyy maksaa odottelu ajasta. Aivan järjetöntä, että tytön joutuu maksamaan siitä et soittaa työkkäriin.

Ollessani viikolla pohjoisemmassa paikassa äidilleni kuskina ja muuten tervehtimässä kavereitani. Minulle soitettiin vanhasta paikasta, että nyt olisi mahdollisuus päästä töihin. Sinne minulle on haastattelu ensi viikon perjantaina. Sellainen pitseria paikka. Kuulema alustavasti olisin parisen kuukautta töissä. Olisi ihan hyvä paikka, kun saa kokemusta sen puolen kokkailusta. Sen sijaan samaan aikaan jos se menee unholaan niin minä taas joudun aloittamaan alusta työttömän hakemukset. Nyt kun paperit ovat hieman vaikeutuneet, kun olen tottunut tekemään sen paperin haussa paikan päällä niin paikkani työkkäri vaihtanut talon. Nykyisessä talossa ovista ei pääse noin vain sisään pyytämään apua.
Se saa nyt hieman pohdiskelemaan ottaisinkon tämän paikan, että saisikon siitä paikasta pidemmäs aikaisen vai möhläänkö sen asian jotenkin. Jos saisin elokuussa olevan haastattelun paikan niin palkka ei ole korkea ja samalla voi olla työttömyyden hakiakin, mutta se kestäisi puolisen vuotta mikä olisi todella hyvä. Miinuksena olisi se, että ei olisi ammattini juttua vaan enemmänkin logistiikan puolta. Äitini epäilee miten saatan rikkoa selkäni tai muuta onnettomuuksia voi sattua.

Jollakin taholla en osaa päätää, mutta haluisin mennä mikä kestäisi puolisen vuotta eikä olisi ammattini alaani. En oikein viihdy keittiössä. Toisinaan nämä kaksi muuta olisi taas hyvää ammatin harjoittamista. Vaikka toisessa joutuisin muuttamaan Helsinkiin. En oikein viihdy Helsingissä enään, vaikka olen asustanut siellä kuusitoistavuotta.

Ensiviikon perjantaina viimeistään saa tietoo miten käy ja minne elämän tie oikein vie minut näistä kolemsta paikasta vai jäänkö kokonaan tyhjäksi.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

73 − 70 =