Ensimmäinen päiväni

Posted on

Mitä olen tänään saanut aikaiseksi.

Ennen blogin luontia minä hain oli ravintola yritykseen Helsingissä. Tänään kello 17.00 meni hakemus kiinni ja ehdin laittamaan sen hakemuksen menemään.
Kuitenkin minä mietin sitä, että oliko se tarpeeksi hyvä hakemus. Edes pääsisin haastatteluun. Jopa haastattelu olisi hyvä saada, kun siitä saa kokemusta ja samalla myös kokeilla uusia asioita mitkä saattavat onnastaa työnhakuun. Mutta pieniä toiveita pidän. Siinä firmassa voisi jollakin tavalla kehittää niin kuin englanninkieltä. Sitä harvakseltaan tulee käyttämään noin vain arkiaamuna. Kuin pystyisi myös vaihdella työpistettä keittiössä ja salin välillä, kun itse pidän kovasti kummastakin pisteessä toimia. Salilla pystyy paremmin kommunikoimaan ihmisten kanssa ja käyttää sitä englannin taitoja ja muitakinkin kieliä. En ole kuitenkaan kieli nero ole. Saksaa ymmärtää ja niin kuin myös ruotsia.

Hakemiskirjeen lisäksi olen lukenut juuri yhden kirjan loppuun. Se on seitsemäs kirja mitä olen lukenut ja nimeltään on Hirviön sydän Itsekkään prinssin tarina by Serena Valentino. Siinä oli alle 200 sivua niin reippaasti menee. Kaksi viikkoa sitten sain lopetetuksi Aivan nimisen kirjan Engelforsin trilogian päätös osan. Se oli huomattavasti pitkä ja eikä ollutkaan ihme yli 800 sivua. Viimeksi noin pitkää kirjaa luin, kun ilmestyi viimeinen osa Harry Potterista.
Ajattelin mennä ulos lenkille, mutta nähtävästi siitä ei tule mitään. Tänään on satanut ja satanut. Monta päivää oikein kunnolla melkein. Sade mikä hyvä syy olla koneella (vaikka en oikein teen mitään ekstraa koneella).


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 3 =