ASP-tili

Posted on

Tänään aamulla soitettiin Kelasta ja se ei ollut hyvä uuttinen ollenkaan. Aluksi piti lähettää kelaan uudestaan edellisestä työpalkkalaskelman. Taasko siellä tahossa sekoillaan. Piti kyllä sanoa, että se paperi on siellä, koska olen lähettänyt sen edellisellä kerralla työtön lappujen mukana. Grr…Lopulta se löytyikin sieltä.
Noh, kuitenkin miksi toisella syyllä soitti oli, että toimeen tuloa en saa, kun on ASP-tili. Eli olen edelleen liian rikas. Minun pitäisi tuhlata aluksi ne rahat pois niin sitten saisin toimeentuloa. Mutta sitten vaarantaisin koko tulevaisuuteni. Tämä tilanne tarkoittaa sitä, että olen kaksi kuukautta ilman minkäänlaista rahan tuloa. Veron palautukseen asti täytyy sinnitellä sinne joulukuulle. Joulukuussa täytyy laatia uusi suunitelma tulevaisuutta varten.
Nyt olen pistänyt seisontaan ja paljon muuta vähemmän tehnyt. Noh ainaskin saan enemmän lenkkiä, koska joudun kävellä kaupunkiin parisen kymmenystä kotoaani. Pyörällä voisin, mutta tietyt kivut tulevan aina, vaikka olen vaihtanut satulan.

Kun tilanne tuo ahdistusta elämään ja epävarmuutta lisää, jopa itseeni niin olen vain maalaillut ja kirjoitellut. Kun huomenna täytyy viedä pari koulutus paperia mitkä nyt tässä tilanteessa ovat tehneet minulle ongelman rahan saannista. Valitettavasti Kela menee jumiin, kun työkkäri piste on kauempana ja saavat paperit myöhemmin mitä Kela. Kun kaikkia pisteitä täytyy pienentää köyhät saavat siitä kärsiä.
Jopa murheitani keventämällä maalauksen lisäksi niin pari viimeisiä oluita juodaan mitkä ovat säästetty juuri näitä päivän rohmahdukseen. Okei lenkki tekisi hyvää, mutta minua ei ole mitenkään kiinnostanut lenkkeilyt sen sellaiset. Nyt hyvin nauttia viimeisistä oluista, kun kuulema tulevaisuudessa normiluokkaisellakaan ole varaa olueeseen, kun se ilmaston vaikutustus vaikuttaa oluen saamiseensa. Nähtävästi scifi kirjoja pitäisi tehdä, koska maailma täysin muuttumassa sellaisiksi tai Käsityön kasvatustarina mikä on mielenkiintoinen tv-sarja.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 76 = 82